Cortenstål

Park & trädgårdssmide

Vi skräddarsyr produkter för park och trädgård.

Park och trädgårdssmide i Stockholm

Vi har sedan 1898 arbetat med stål och hållbara produkter och konstruktioner till kommunala och privata parker, trädgårdar och slottsparker. Produkter i cortenstål och rostat stål är ett hållbart alternativ med lång livslängd. 

Restaurering av stålprodukter i parker

Bengtssons Smide hjälper även till med restaurering av befintliga kommunala och privata trädgårdar där produkter i stål förekommer. Våra skickliga smeder kan restaurera och förbättra stålprodukter där tiden satt sina spår.

Växtstöd, parkbänkar, portaler

Rabattkanter i stål

 

Corten & stål i trädgården

Cortenstål och Cortenplåt är ett hållbart och framförallt vackert material att arbeta med och som smälter in i trädgårdsmiljöer. 

Vi skapar allt från stolpar, lampor, skärmar, bänkar, portaler, blomsterlådor till växtstöd och växtkanter i stål och rostad cortenstål.

Vi förverkligar arkitektur från idé till färdiga produkter.

Hållbar trädgårdsdesign

Vi hjälper er med konsultation för att rama in er trädgård på bästa sätt. Cortenstål och våra smeder har arbetat med hållbara stålprodukter i flera generationer och vi vet vad som fungerar. 

Parker och cortenstål som håller

Stål håller länge och är ett säkert val för en fin trädgård och parkdesign. Våra produkter kan stå och hålla i många decennier. Vi kan även när det behövs även hjälpa till med restaurering.